طرز تهیه کله گنجشکی
روش سنتی پخت نان در تنور سفالی به نام تنورین فارسی بود. در گذشته زنان در روستاها نان تافتون می پختند، در حالی که امروزه برخی از نانوایان تافتون در روستاها همچنان زن هستند. ابزار و وسایل پخت تافتون با تفاوت های جزئی به همان شکل روستایی قدیمی باقی مانده است. امروزه نانوایان شهری کم و بیش از همان ابزار نانوایان روستایی استفاده می کنند.
غذای کله گنجشکی
شربت را به تدریج به مخلوط آرد اضافه کنید و مدام هم بزنید. حلوا را اگر خیلی آبکی بود هم بزنید و اگر نه در بشقاب سرو کنید و با دارچین و تکه های پسته تزیین کنید. قبل از اینکه به نان برسیم، اشتباه است که در مورد برنج ایرانی بدون ذکر تادیگ صحبت کنیم!
کوفته کله گنجشکی
نوع خاصی از سد، تاهینی است که مخلوطی از ماست، مرغ و برنج به اضافه زعفران و زرده تخم مرغ است. فسنجانی یکی از پرطرفدارترین خورش هاست که با سس انار، آجیل و گوشت مرغ یا گاو درست می شود. در برخی مناطق، مردم محلی این خورش را با کوفته یا گوشت بره تهیه می کنند. افزودن پوست پرتقال، دانه های انار، کدو تنبل یا زردآلو خشک در قسمت های دیگر مرسوم است. این غذا جزء منظم منوی رستوران ها نیست، زیرا معمولا در مناسبت های خاص مانند عروسی یا مهمانی های رسمی سرو می شود. مردم محلی به این غذا واویشکا می گویند اما در تهران و برخی مناطق دیگر به بیج بیج معروف است.
طرز تهیه کله گنجشکی
آمدن از بازار به خانه و گذاشتن غذا در یخچال یک چیز عادی به نظر می رسد، درست است؟ به خصوص میوه ها و سبزیجات. البته بسیاری از مردم فکر می کنند که نگهداری از غذای خود… این شیرینی در مجالس ایرانی از جمله جشنواره ها و بسیاری از جشن های خارج از منزل در مناسبت های خاص مورد علاقه است. پوسته بیرونی آن آردی است، داخل آن گردو، بادام و هل است.
طرز تهیه کله گنجشکی خوشمزه
او که توسط دوستانش چنین نامیده می شود، دائماً در جستجوی دستور العمل ها و تکنیک های غیرمعمول با مواد غیرممکن است. شیطان همیشه مرزها را جابجا می کند، چه با طنز و چه با شگفتی های آشپزی. سهلاب یک نوشیدنی خامهای گرم است که در آشپزخانههای امپراتوری عثمانی سابق رایج است و با سهلاب به دست آمده از غدههای ارکیده خشک شده درست میشود. لواش نان فطمی است که در ارمنستان و بیشتر مناطق خاورمیانه، ماوراء قفقاز و آسیای غربی رایج است.
طرز تهیه کله گنجشکی جنوبی
شما باید به دنبال آنها باشید و به یاد داشته باشید، در مجالس ایرانی، اشکالی ندارد تاه دیگ را انتخاب کنید و آن را با دستان خود بخورید. این خورش با گوجه قرمز طلایی و زردچوبه با روغن روی آن لعاب داده می شود. یکی از خصوصیات اصلی غذاهای ایرانی، براق بودن کره است که نشان از پخته بودن خورش دارد. از آنجایی که ایران دارای آب و هوای با چهار فصل مختلف است، انواع مختلفی از غذاها را خواهید یافت که فقط در مناطق خاصی در ایران رشد می کنند.
روی آن کره نعناع، پیاز سرخ شده ترد، و فرنی ترش، یک محصول آب پنیر تخمیر شده که در خاورمیانه خورده می شود و طعمی شبیه به ماست دارد، اضافه می شود. نودلی که از چین به ایران آمده است، اعتقاد بر این است که مسیرهای بسیاری از زندگی را نشان می دهد و این سوپ به طور سنتی زمانی سرو می شود که فرد به یک سفر طولانی می رود. به دلیل ترکیبات فرخنده ای که دارد، بخشی از منوی نوروز، سال نو ایرانی است که در اعتدال بهاری در ماه مارس است.
برای تهیه این ماهی شکم پر، ابتدا ماهی را به مدت چند ساعت در آبلیمو و خمیر مرکب خوابانده می شود. سپس داخل ماهی را با مخلوطی از مغزهای آسیاب شده، سبزیجات معطر، پیاز، ادویه، رب انار و زیره پر می کنند و در فر می گذارند. ماهی شکم پر در مناطق مختلف استان با نام های مختلفی مانند Longi MahiorMahi Foige شناخته می شود. برنج سنگ قیمتی برای مناسبت های خاص، به ویژه عروسی ها سرو می شود، زیرا عناصر شیرین نماد یک زندگی شیرین است.
طرز تهیه کله گنجشکی سسی
طرز تهیه کله گنجشکی سسی